Sunday, February 5, 2017

De unde achizitionati pilote si perne...

In fiecare weekend cand am avut timp liber sa pierd vremea prin magazine cautam pilote si perne ca sa le schimb in ambele dormitoare, dupa ce cele vechi si-au facut binisor treaba, insa venise de mult momentul inlocuirii lor. Si la un moment dat m-am saturat sa ma uit degeaba si sa nu gasesc ceva bun, de calitate, care sa se simta de la prima atingere ca sunt perfecte, m-am hotarat sa ma uit si pe net, desi nu aveam de gand sa cumpar ceva, stiind ca nu am cum sa le verific inainte.

Cu toate acestea, am ajuns si la Casa New Concept unde am vazut ca aveau cateva produse, care, conform descrierilor se potriveau cerintelor mele si din poze pareau destul de bune. Am stat putin pe ganduri daca sa comand, am vazut si preturile ca erau foarte bune si am zis ca nu am ce sa pierd si pot sa zic ca am luat o decizie foarte inspirata. Imi pare rau ca imi cumparasem lenjeria de pat dinainte, daca nu, ma bucuram de un pachet complet alaturi de pilote si perne, ca sa schimb total atmosfera din dormitoarele apartamentului meu.


In schimb, am vazut ca au o oferta 1+1 gratis la lenjerii si am sa plasez o comanda in viitorul apropiat, pana nu expira, pentru ca daca pilotele si pernele s-au ridicat la nivelul asteptarilor, cu siguranta si lenjeria va fi perfecta. Pentru ca am fost foarte multumit de seriozitatea magazinului, am recomandat si altor prieteni sa incerce si astept sa vad raspunsurile lor cu ce parere au, dar sunt convins ca nu au nimic de obiectat. Calitatea face diferenta intotdeauna si nimeni nu ar trebui sa se incurce cu produse ieftine si proaste, care se strica dupa ce le folosesti putin timp, iar acest lucru poate fi aplicat si in cazul pilotelor si pernelor.