Friday, July 1, 2016

Avantajele regimului hotelier in capitala



Cauti cazare ieftina in Bucuresti si nu gasesti nici macar la hotelurile si pensiunile de la marginea orasului? Atunci trebuie sa iei in calcul posibilitatea de a inchiria un apartament sau o garsoniera in regim hotelier.

Avantajele regimului hotelier

In primul rand acestea sunt mult mai accesibile din punct de vedere financiar, si pot fi alese in functie de numarul de persoane cazate, intrucat un apartament cu 4 camere poate gazdui chiar si 8 oaspeti, iar pretul se poate imparti egal, astfel ca suma totala devine cu mult mai mica decat cea pentru o camera de hotel. 

De asemenea, apartamentele inchiriate in regim hotelier ofera mai mult spatiu, un exemplu potrivit fiind o familie de 4 persoane ce se poate caza intr-un apartament cu 2 camere la preturi mult mai mici, decat sa rezerve 2 camere la hotel. Cine nu isi doreste sa poata gati chiar si in vacanta si sa faca astfel economie, fara a mai merge la restaurant? Acum aceasta optiune este disponibila datorita regimului hotelier. In plus, sunt disponibile mai multe dotari decat la un hotel, cu toate ca se poate sesiza lipsa anumitor servicii precum room service sau camerista. Insa pentru a compensa acest aspect, intotdeauna se gaseste o masina de spalat ce poate fi folosita ori de cate ori este nevoie, astfel ca se pot transporta mai putine haine, avantaj foarte important in special pentru cei care calatoresc cu avionul.

Zona orasului

Nu trebuie omis nici avantajul adus de faptul ca apartamentele pot fi inchiriate in orice zona a orasului, astfel ca oaspetii se pot afla mai aproape de punctele lor de interes. Iti doresti sa admiri centrul vechi, sa fii aproape de cafenele si restaurante sau pur si simplu vrei sa vizitezi o ruda, tot ce trebuie sa faci este sa iti alegi apartamentul ideal.

No comments:

Post a Comment