Saturday, July 9, 2016

Ce este deratizarea?



Problemele cu rozatoarele sau animalele de mici dimensiuni sunt des intalnite la case sau in locurile unde cresc animale, unde se depoziteaza lucruri sau in subsoluri. Pe langa disconfortul pe care il provoaca si pagubele materiale, rozatoarele sunt purtatoare de microbi, bacterii care pot provoca infectii si boli contagioase omului. Desi este un oras mare, Bucurestiul nu a scapat de aceasta problema de-a lungul timpului. In special din cauza gunoaielor si a spatiilor inchise si intunecoase, sobolanii sau soarecii se pot inmulti alarmant, iar din acest motiv, este important sa angajati o firma de deratizare din Bucuresti.

Ce este deratizarea?

Per total, deratizarea reprezinta cea mai folosita modalitate prin care se elimina soarecii si sobolanii. Mai mult decat atat, deratizarea facuta periodic ajuta la micsorarea numarului de rozatoare si mentinerea lor la distanta de zona proaspat curatata.

Romania este una dintre tarile Europei care se bucura de o fauna bogata si numeroase campii si dealuri, iar acest lucru poate explica existenta unui numar mare de specii de rozatoare, care, deseori patrund si in orase. In general, primavara si vara aceste vietati sunt inalnite si in spatiile libere, insa in anotimpul rece stau ascunse in locuri inchise, precum subsolurile blocurilor. Din pacate, multe dintre aceste animale pot fi agresive si extrem de periculoase pentru cei din jur. 

Pe langa aceste probleme, rozatoarele sunt o specie de animale care se inmultesc foarte rapid, iar prin conformatia lor fizica, sunt cunoscute pentru faptul ca rod si distrug produse alimentare, materiale de constructie, materiale textile sau diferite plantatii.

Cand trebuie facuta deratizarea?

In orice oras, indiferent de dimensiunea acestuia, deratizarea trebuie facuta periodic din cauza bolilor contagioase pe care le poarta aceste animale - procedura este realizata de firme specializate, ca si PestControl Bucuresti. Incepand cu strazile si terminand cu casele oamenilor, serviciile firmelor de deratizare din Bucuresti va pot readuce siguranta dumneavoastra si celor din jur.


No comments:

Post a Comment