Friday, July 29, 2016

Transfer cu taxi la Constanta (ieftin si bun)

O vacanta pe litoral este ideala in cursul verii, astfel ca un numar important de romani se orienteaza catre statiunile romanesti, fiind atrasi de tot felul de oferte propuse de catre hotelieri. Preturile sunt mai scazute in timpul saptamanii, insa weekendurile sunt foarte aglomerate, iar turistii provin din toate colturile tarii, gasindu-se loc pentru toata lumea. In functie de gusturi si buget, se gaseste o statiune pe placul tuturor, astfel ca nu este de mirare de ce toate strazile pana la mare sunt ticsite cu masini.
Cum ajung la mare?
Aparent toate drumurile duc la Constanta, iar turistii au parte cateva posibilitati pentru a ajunge la mare. Cei mai multi prefera sa vina cu autoturismele personale, insa un drum lung este obositor, iar mai apoi intervine si grija masinii si siguranta acesteia in parcarile din oras, fapt care nu permite o relaxare totala. Din acest motiv, multe persoane, in special tinerii, prefera sa calatoreasca in grupuri mai mari cu trenul, intrucat este distractiv, in ciuda faptului ca orice drum este foarte lung, iar preturile nu sunt cele mai mici. O alta posibilitate este un drum cu autocarul, la preturi similare cu cele ale trenului, insa calatoria nu este una confortabila.
Cea mai buna posibilitate

Mult mai simplu, mai confortabil si mai placut este apelarea la companiile de rent a car si serviciul de transfer cu taxi la Constanta, intrucat clientii au posibilitatea de a-si alege autoturismul preferat cu care sa calatoreasca, fie ca este vorba de o masina de clasa mica, medie sau una mare, precum un Mercedes Vito ce poate transporta mai mult de 6 persoane si bagajele lor. In plus, acestia au posibilitatea de a-si alege traseul dupa bunul plac, iar soferii experimentati vor avea grija ca drumul sa fie unul foarte confortabil. In plus, pretul pentru transfer cu taxi la Constanta sunt aceleasi, indiferent ca sunt transportate una, doua, trei sau mai multe persoane.

2 comments:

  1. Vom gasi pe langa serviciile de transfer aceste oferte si la agentiile de inchirieri auto.

    ReplyDelete
  2. Vom gasi pe langa serviciile de transfer aceste oferte si la agentiile de inchirieri auto.

    ReplyDelete